Om oss

MSD Animal Health är ett globalt, forskningsdrivande företag som utvecklar, tillverkar och marknadsför ett brett sortiment av djurläkemedel för både produktions- och sällskapsdjur.

Genom att tillhandahålla innovativa lösningar hjälper MSD Animal Health veterinärer, livsmedelsproducenter och smådjursägare att bevara och förbättra djurhälsan. Våra kunder kan räkna med att vi erbjuder information, teknologi och produkter som bistår dem i arbetet. Vår forskning syftar till att bibehålla det speciella bandet mellan djur och människor. Den bidrar också till bättre folkhälsa samt en hållbar protein- och livsmedelsproduktion.

MSD Animal Health har en lång historia av banbrytande upptäckter och bidrag till vetenskapen. Dessa är grunden för framtiden och inspirationen i vårt dagliga arbete.

Vår nordiska organisation är känd för att ha hög kompetens inom djurhälsa och många av våra anställda är veterinärer. Viljan att ge god service och dela med oss av vår kunskap är det som driver oss. Alla har vi samma gemensamma mål – att göra det allra bästa för både djur och människor.